Yoni massage

Det kan være grænseoverskridende at skulle være nøgen og modtage yoni massage af et menneske som man ikke kender. Du skal derfor tænke dig godt om og mærke godt efter før du beslutter dig for om jeg er den person/terapeut, som skal hjælpe dig med at vække din seksuelle/sensuelle energi eller forløse traumer, der sidder i din krop og i din yoni.
Er du i tvivl, så vil jeg anbefale dig at bestille en almindelig healingsmassage før du træffer din beslutning om tantra massage.

Yoni massage er en blid massage af dine ydre og indre kønslæber og området omkring klitoris. Herefter en blid massage med en eller to finger af trikker punkter i din vagina.Du kan også vælge kun at modtage den ydre Yoni massage, hvis den indre er Yoni massage virker for grænse overskridende.

Se billeder af en yoni massage HER

Massagen har intet med sex at gøre, men er en massage terapeutisk berøring. Hele idéen med tantrisk massage er at HELE kroppen skal have opmærksomhed og opleve sanselighed.
Da yonien er et følsomt område, og er tæt forbundet med vores seksuelle energi, og din udløsning af den, kan det ske at du får orgasme. Sker det så lad det ske, hvis det føles rigtig, eller sig STOP. Orgasme er IKKE formålet med yoni massagen.
Formålet er at frigøre sanseligheden eller traumatisk/psykologisk bundet energi, som sidder i din krop. Så måske vil du i stedet opleve at du bliver overvældet af følelser elle fysisk mærker spændthed, ømhed eller smerte. Det er her forløsning kan ske.

Yoni massage er dit valg og du kan til hver en tid sige NEJ under massagen, også selv om du først har sagt JA. Hvis jeg opdager utryghed før du selv bliver bevidst om det, i tale sætter jeg det, og afventer dit svar før jeg forsætter massagen.
Bemærk: En tantra massage uden Yoni massage kan også være forløsende. 
Når du booker din tid kan du vælge tantra massage med eller uden yoni massage. 

Bemærk også at jeg er fuld påklædt under massage og jeg bruge KUN mine arme, hænder og fingre under massagen.

Yoni massage Odense