Book en 2 timer tantra massage hvis du er gravid.

Tantra massage til gravide

Hvorfor tilbyde tantra massage til gravide?

Det er der to grunde til:

  1. Mange har bækkenrelateret smerter
  2. Tantra massage kan i gang sætte fødsler når tid er

Bækkenrelateret smerter

Smerter i bækkenet under gravitet skyldes ofte muskelspændinger i bækkenet. Muskelspændinger som ikke altid kan nås ”udefra”. Disse spændinger kan vi nå via yonien og tantrisk yoni massge.

Igangsættelse af fødslen

Det ve fremkaldende hormon hedder Oxytocin. Når vi bliver rørt nærværende og sensuelt på vores hud, som er vores største organ, producer vi store mængder af Oxytocin.
En tantra massage kan derfor være med til at ”skyde” så meget ve fremkaldende Oxytocin ud i blod og nervebanerne, at din føde klare livmoder ikke kan modstå ”hormon badet” og sætter fødslen i gang.

Den alternative forklaring på bækken smerter under graviditet

Bækkenet er på mange måder omdrejningspunktet hos os mennesker. Et balancepunkt.
I forbindelse med graviditet er bækkenet vigtig af flere årsager.
Når to bækkener mødes i kærlighed mødes vores forplantning organer også og det kan resultere i graviditeten. Inde i bækkenet ligger kvindes livmoder hvor barnet skal vokse i bo i 9 mdr. Kvindens krop må derfor undergå en på mange måder fantastisk forvandling.

En forvandling som på flere måder får den gravide i ubalance.
Fysisk ændre balancepunktet sig, som kan være årsagen til bækken smerterne. Men hvad sker der psykisk når en krop ændre sig.
Mange gravid jeg har talt med siger enten direkte eller indirekte at de ofte føler sig mindre tiltrækkende og sensuelle, og at sexlivet/intimitet helt eller delvis er gået i stå under graviditen.

Hara chakraet som er vores seksuelle energicenter er placeret i bækken området og hvis energien her stagnere kan det bla. manifistere sig som muskelspændinger.
Min erfaring, og lad mig slå fast med det samme; erfaring er ikke videnskab, men er oplevelses baseret. Min erfaring viser mig, at tantra energien kan sætte positiv gang i den gravides oplevelse af sin gravide krop og genopdage sin sensualitet, og det kan få bækken smerterne til at aftage eller helt forsvinde.

Er du nået her til i teksten, så er det sikkert fordi du synes dette er interessant og måske giver mening for dig. Måske har du spørgsmål til mig inden du bestiller en tid så skriv endelig til mig via kontakt formularen.