Healingmassage

Er der for lidt nærvær og for mange udfordringer i dit liv?
Så er healingmassage hos Tanra Massage Odense noget for dig.

Healingmassage er en blid og nærværende massage som du kan bruge som ren wellness for krop, sind og sjæl. Eller du kan bruge healingmassage som en terapi form, hvor du kan arbejde med dig selv og de begivenheder, situationer, hændelser som din krop husker og som giver dig udfordringer i din hverdag. Healingmassagen, skaber en dyb indre ro, hvor krop og følelser igen kan komme i kontakt med hinanden og i flow.

Healingmassage kan hjælpe på bl.a. psykiske tilstande som stress, sorg, depression, angst, lavt selvværd og nærværs/tilknytnings problemer. Men også fysiske tilstande som f.eks. ryg, skuldre og bækken problemer. kan lindres med healingmssage. 

Uanset hvad du vil opnå med massagen, wellness eller terapi, skal du være hjertelig velkommen.
 

Praktiske og etiske oplysninger:

  • Der masseres med mandelolie. Skulle du være allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse dette, når du bestiller tid.
  • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen. Du kan ligge på maven hos mig da min briks er speciel designet til gravide. 
  • Jeg er ikke tilstede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret.
  • En fuld healingmassage består af massage af skuldre, nakke og hovedbund samt massage af ryg, baller, ben, fødder, brystkasse, arme, hænder og mave. Der ligges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som hører din problemstilling til.
Healingmassage Odense