Lykke, 06.10.2020 (14:02:16)

Første gang jeg besøgte Tantra massage Odense bestemte jeg mig for selv at blive tantramassør. At lade andre mennesker møde sig selv er en gave hver gang.
Længslen efter udgangspunktet nemlig Tantra massage Odense er en kendsgerning - for jeg ved nu. hvor broget tantra miljøet er. Hele tiden har jeg haft min første tantra massage ved Bjarne med mig i bagagen og i den har jeg spejlet alt jeg har lært om tantra. Hvorfor? Fordi mit udgangspunkt er enhver spejling værdig. TAK

Vibse, 11.05.2019 (19:47:37)

Har været ved Bjarne, og sikke en følelse . Havde aldrig troet jeg kunne slappe så meget af og glemme mine mindreværd komplekset. Bjarne er utrolig kærlig og nænsom og meget professionel. Havde aldrig troet jeg skulle nyde det så meget, var på en lyserød sky resten af dagen og dagen efter . Jeg er dybt taknemmelig , og kommer gerne igen. Tak tak tak❤️

Christina Lund Jensen, 02.09.2018 (13:36:45)

Jeg er nødt til at skrive dette lille skriv.
Jeg var hos Bjarne her forleden dag, - fordi jeg var nysgerrig.... Havde købt en deal...hele pakken.....
Og må sige jeg er målløs ...dette er noget enhver kvinde med respekt for sig selv, skulle give sig selv i gave....
Det er en rejse til dit indre, i dit indre - for dit indre...
Helt igennem en fantastisk oplevelse, som ikke bliver sidste gang.

Louise, 27.06.2018 (12:08:19)

Kære Bjarne.. nu må jeg tage mig sammen og skrive et par ord til dig..først tak for de sessioner vi har haft sammen, både sexolog samtalerne og ikke mindst tantra massagerne. Jeg har fået en hel masse ud af det - lært min krop og seksualitet bedre at kende, selvtilliden er vokset og jeg har det rigtig godt nu. Har også fået en kæreste, som er en dejlig og kærlig mand, der opfylder mine behov for nærvær i høj grad. Derfor har jeg besluttet mig for at holde pause fra massage og afprøve det, jeg har lært hos dig. Lige nu går det fint...og jeg ved, hvor jeg kan finde dig, hvis behovet opstår..du er superdygtig til det, du laver - TAK.

L. Jørgensen, 11.11.2017 (19:10:23)

Har modtaget en tantramassage - det var en spændende og dejlig oplevelse. Følte mig tryg igennem hele forløbet og kunne derfor bare tage imod. Jeg fandt ud af at jeg er i ret god kontakt med mit underliv og jeg tør at nyde og tage imod. Tak for den oplevelse.

MaiBritt, 15.09.2017 (19:00:58)

Jeg har fået tantramassage af Bjarne i dag..
Sikke en fantastisk oplevelse.. At blive rørt ved med sådan en nærvær og kærlighed, så man helt glemmer tid og sted, og bare giver sig hen i ren nydelse og modtager..
Man får opløst gamle traumer og negative mønstre, og bliver vækket til live igen..
Bjarne er et fantastisk menneske..

Viky, 11.08.2017 (10:33:04)

Kære Bjarne
Tak for en fantastisk dejlig tantra massage i går. Jeg var så fyldt op i går at jeg slet ikke fik fortalt dig rigtig om oplevelsen. Jeg følte mig utrolig tryg i dine hænder. Jeg har altid haft rigtig svært ved at give min hen i kontakt og berøring af et andet menneske og særlig i kontakt med en mand. Jeg har aldrig haft en orgasme når jeg har været sammen med en mand og har i mange år tænkt at jeg var en af de kvinder, som ikke kan få orgasme sammen med en mand.
Med i går under massagen følte jeg mig passet på, elsket og meget sexet. Følelsen af at være sexet har jeg aldrig haft, jeg har altid hadet min krop.

Yoni massagen havde jeg slet ingen forventninger til, for jeg kan jo ikke få orgasme sammen med noget. Men hold da op, jeg kender slet ikke min yoni og dens følsomhed. Jeg blev vildt overrasket over at yoni massagen fik mig hen et sted hvor orgasme kom som et lyn fra en klar himmel det var mega skønt og samtidig meget overvældende Den oplevelse har givet håb om at jeg kan opleve og få et andet sexliv.
Jeg glæder mig til at komme igen og udforske mig selv og min seksualitet.
Til andre der måtte læse dette. Spring ud i det, det er slet ikke så grænseoverskridende som jeg troede. Hos Bjarne er der rum, nærvær og kærlighed og så er han mega professionel.

Søs Andersen, 23.04.2017 (12:25:46)

Jeg kan kun anbefale Bjarne, som giver mig, den bedste gave overhovedet, hver gang jeg er hos ham. Travle hverdage, stress, anspændthed, tankemylder m.m. forsvinder, i Bjarnes hænder.
Man føler sig tryg fra starten og kan derfor slappe af i kroppen og give mere og mere slip.
Jeg rejser gerne to timer, frem og tilbage, hver gang. Og turen hjem, er på en lyserød sky, stort smil på læben og fyldt med varme indeni.

Nanna, 22.04.2017 (18:05:23)

Har været til tantra healingmassage hos Bjarne. Det var en helt fantastisk og tryk oplevelse. Jeg har i mange år haft et lavt selvværd i forhold i min krop og min seksualitet, derfor opsøgte jeg tantra healingmassage. Alt har ændret sig efter 3 behandlinger hos Bjarne. Min kvindelige/feminine side er nu så kraftig at mine venner har bemærket forandringen. Jeg er blevet mere udadvendt og tør nu vise min krop frem og er stolt af den. Jeg er kommet i kontakt med min sensuelle styrke. Kan kun varmt anbefale andre at springe ud i tantra healingmassage hos Bjarne, som er en rolig, blid og nærværende mand, du kan være helt tryg ved.

Anja, 22.04.2017 (16:00:34)

Prøv en tantra healingmassage behandling. Det er en gave til dig selv. En gave du burde unde dig så ofte du kan. Du vil opleve ro, nærvær, lærer at slappe af, og du er i fuldstændig trygge hænder. Jeg kan kun sige, jeg vil have mere.

Sofie Johansen, 22.04.2017 (15:59:25)

At give mig selv oplevelsen at gå i et forløb over 3 gange og modtage tantra healingmassage af Bjarne, har hjulpet mig i en sund healings rejse fra at være en sclerose ramt, udmattet, offer kvinde, til en kvinde, der i dag kan mærke mig selv. Jeg modtager nu min egen kærlighed og mærker mit værd som kvinde.
Det har givet mig nydelse, harmoni og en lyst til nyt i mit liv.

Skriv en kommentar