Tantra massage kan det virkelig være terapi, er det ikke bare skjult sex?
25.04.2017

Problemet er at tantra massage ofte forbindes med tantra sex selv inden for tantra verden. og at ”voksen industrien” nogle gange gemmer sig bag hjemmesider, som tilbyder tantra massage.

Tantra massage og tantra sex er IKKE det samme, selv om det ene kan føre til det andet, hjemme i soveværelset. Men hos en professionel tantra massør føre det ene ikke til det andet.

Tantra sex er, uanset hvor nærværende og spirituelt det måtte være, samleje eller oral sex. Samleje eller oral sex, som ikke nødvendigvis ender med orgasme som det meste sex gør, men mere en orgasme som opleves i hele kroppen uden den velkendte udløsning. Men uanset hvad inkludere tantra sex samleje.

Tantra massage er der imod nærværende massage af hele kroppen, fra top til tå/fingerspids. Når vi bliver berørt nærværende på huden som er vores største organ producere vi hormonet oxytocin, som er det hormon som får os til at føle os godt tilpas, rolig og fredfyldt. Oxytocin får os til at føle os elsket og giver os lyst til at elske. Derfor kalder man også oxytocin for The Love Hormon.
Det er klart at berøring på hele kroppen også betyder at vores mere sensuelle følsomme erogene områder, som f.eks. hovedbund, ansigtet, ryggen, inderlår, baller, maven, bryster m.m. bliver stimuleret og at det kan føre til stor lyst og velbehag.

Men det er det, der er hele idéen med tantra massage. Det er at tænde og stimulere en sensuelle og seksuelle energi, som er en eksistentiel energi. Jeg ved ikke hvad det er med denne eksistentielle energi eller hvorfor, men den har healende kræfter.
Jeg kan fortælle om fysiske og psykiske problemer som forandres, forvandles eller helt forsvinder, hvis man indgår i et tantra massage forløb. Min anbefaling til et forløb er 3 til 5 gang.

Det er derfor jeg kalder tantra for den største healer jeg kender og det er derfor at tantra i min optik er terapi for krop, sind og sjæl.

Der hvor tantra massagen måske for nogen er en gråzone og nærmer sig tantra sex er, hvis vi inddrager yoni massage (massage af det kvindelige køn) Men yoni massage i en tantra massage har ikke til formål at give kvinden orgasme (om end det kan ske) men har til formål at give kvinden mulighed for at mærke alle områder omkring og i hendes yoni.

Når vi inddrager yoni massagen er det ofte fordi kvinden har spændinger, som forhindre hende i at nyde sex eller få orgasme. Yoni massage kan være med til at afspænde, forandre disse spændinger, som ofte er psykosomatiske spændinger. Det betyder at kvinden kan blive meget berørt, ked af det, vred m.m. under en yoni massage, fordi gamle ofte seksuelle situationer, hændelser sidder gemt helt ned på celleplan i kvindens yoni. Derfor når vi inddrager yoni massage så er det, dét jeg kalder for en terapeutisk massage.

Jeg håber du har fået et mere nuanceret billede af tantra massage. Overvejer du en tanta massage men ikke helt ved om det er dig, så anbefaler jeg at du starter med en healigmassage.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at booke en gratis forsamtale med mig.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar