Kvinde kend din Yoni
29.04.2017

Erogene zoner hos kvinder

Viste du at din yoni gemmer på så mange senselige zoner?

G-PUNKTET: G-punktet. Det finder du ved at stikke langefingeren ind i skeden og lave en "kom her"-bevægelse. G-punktet kan også stimuleres ved samleje.

A-PUNKTET: Også kaldet øvre deepspot. Det sidder lidt højere oppe end g-punktet, ca. 6-7 cm inde. Det kan i lighed med g-punktet svulme op ved ophidselse, men først og fremmest er det et punkt fyldt med nerver.

U-PUNKTET: Også kaldet lower deepspot. U-punktet er det glatte områdetmellem urinrørsåbningen og vaginalåbningen og kan stimuleres ved at stryge op og ned med en eller to fingre mens det er vådt og glat.

R-PUNKTET: R-punktet er ifølge nogle sexologer det vigtigste punkt, når kvinder skal tændes. Det er et punkt som sidder på ryggen cirka fem cm over bagdelen og kan stimuleres ved at lægge en hånd på det.

V-ZONEN: Den vellystige V-zone, vulvaen, er indgangen til skeden.

L-ZONEN: L-zonen er på indersiden af dine lår oppe mod lysken. Hvis man kærtegner lysken ved overgangen mellem lår og kønsorgan, er man tæt nok på til indirekte at stimulere klitoris.

B-ZONEN: B-zonen er opkaldt efter bagdelen. Anus er en central erogen zone, hos både kvinder og mænd.

P-ZONEN: Perineum, er det lille parti mellem skedeåbningen og anus og er mange kvinders erogene guldgrube. Kan ved stimulering forstærke orgasmen.

"Din opgave er ikke at søge efter nydelsen, men at søge og finde alle de barrierer inde i dig selv, du har dannet mod den"
- Bjarne Dam Larsen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar