Kan man arbejde med sin seksuelle energi?
26.02.2019

De fleste mennesker tænker måske at seksuel energi opleves bedst med et andet menneske eller med hånden nede i bukserne på sig selv. Og ja det er da også dejligt, men seksuel energi kan du også opleve på en helt anden måde for dig selv og med dig selv.

Metoden hedder Microcosmic Orbit meditation.
også kendt som kærlighedens hjul og lysets cirkulation er en taoistisk Qigong- eller taoistisk yoga Qi- energikultiveringsteknik. 

Som vist på billedet her (til højre) cirkulerer du ved hjælp at din forestillings evne energi rundt langs dine chakra og rygsøjle.

Taoisterne betrakter denne meditations praksis som den vigtigste for et langt og godt liv. Fordi det du cirkulere er Chi (livsenergi) som fylder alle dine celler og organer med energi og altså også fylder din indre seksuelle energi.

Måske er livsenergi og seksuel energi det sammen blot værdilagt med forskellige ord. Jeg mener hvordan var det nu lige du kom til verden? Og hvad var et for en energi der får en celle til at dele sig et to, til fire, til otte osv. Seksuel livsenergi it is.

I videoen her under guides du igennem en Microcosmic Orbit meditation (på engelsk)
Hav ingen forventninger til hvad der skal ske, måske sker der ikke noget de første gange, men bevæbne dig med tålmodighed og lyt til meditationen her i 21 dage, så er jeg sikker på du vil mærke forskellen i din energi også seksuelt.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar