Den svære orgasme
17.06.2018

Den mest almindelige grund til manglende orgasme er dog ofte fysiske - nemlig en slap bækkenbundsmuskulatur.
Den fysiske del af orgasmen sker ved, at bækkenbundsmusklerne går i spasmer. De trækker sig sammen og slipper op til mellem fire og otte gange. Er musklene utrænede vil sammentrækningerne næsten ikke kunne mærkes, og det kan føre til at orgasmen udebliver eller føles meget svag.

Så igang med træningen.

4 gode knibeøvelser

1. Langsomme knib
• Knib alle musklerne sammen, og hold spændingen, mens du langsomt tæller til tre.
• Slap af, og tæl til fem.
• Gentag spændingen.
• Over et par uger kan du træne dig op til at kunne holde spændingen, mens du tæller til ti.

2. Hurtige knib
• Spænd alle musklerne i din bækkenbund hurtigt og slip - et knib per sekund. Gentag ti gange.

3. Elevatoren
Princippet i denne øvelse er, at du løfter spændingen op, og slipper den langsomt.

• Start med at knibe musklerne ved endetarmen sammen. Spænd dernæst også musklerne omkring skeden, og flyt spændingen, så den også involverer urinrøret.
• Hold spændingen om alle åbninger, mens du tæller til fem. Slip så langsomt spændingen omkring urinrøret, dernæst omkring skeden og til slut endetarmen.

4. Jadeæg
• En helt anden måde at træne bækkenbunden på er at gå med jadeæg. Jadeæg er stenæg, du placerer i skeden og bruger dine muskler til at holde inde med. Det er en virkelig effektiv måde at træne bækkenbunden på. Til at starte med skal du kun holde ægget inde et par minutter hver dag.

MEN er årsagen ikke fysisk men psykisk, så er et tantra massage forløb, kombineret med samtaler måske vejen til orgasmen. Samtalerne kan gøre dig bevidst om de bagved liggende mønstre og overbevisninger der forhindre dig i at give slip og nyde. 
Tantra massagen kan vægge kroppen og forløse de gamle energetiske traumer, der forhindre orgasmen. Massagen kan blive det sted du i trygge rammer kan arbejde med/øve dig i at give slip på det der forhindre dig at mærke nydelsen der føre til orgasmen. 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar