De 5 kærligheds sprog
18.07.2019

Der findes en bog der hedder de 5 kærlighedssprog skrevet af Gary Chapman, som jeg anbefaler til alle par og singler når vi taler om kærlighed og det at føle sig set, hørt forstået og elsket af et andet menneske.

Det er gået op for mig at når jeg siger at tantra massage er den største healer jeg kender så er det fordi at tantra energien møder ALLE 5 sprog gennem energiens nærvær, kærlighed og accept af dig som du er.

Kort fortalt forklarer bogen om 5 måder vi ofte har lært at føle kærlighed på.

  1. Fysisk berøring
  2. anerkendende ord
  3. tid til hinanden
  4. gaver
  5. tjenester

Det er ofte sådan at vi føler os mest elsker hvis vores partner eller nære relationer giver os opmærksomhed med ET af de 5 sprog. Det kan godt være vi kan få følelsen ved mere et af sprogene, men der er ofte et af sprogene der ”hovedsproget” til din opfattelse af kærlighed.

Hvorfor er det vigtigt? Det er det fordi vi og vores relationer ofte ikke er klar over dit kærlighedssprog, men ubevidst møder du og andre vores relationer med det sprog som vi tror er kærlighed (fordi det er det for os) Derfor sker der ofte det at vi og vores relationer ikke føler os se, hørt, forstået og elsket.

Du bør derfor læse bogen og blive nysgerrig på dit eget og dine relationers kærlighedssprog. Så dine relationer og du kan vælge det sprog du/de forstår når du vil vise dem at du ser, høre, forstår og elsker/holder af dem.

Du kan teste dit kærlighedssprog HER

Som jeg skrev i starten så er det min opfattelse at du gennem en tantra massage møder alle 5 sprog.

  1. Fysisk berøring – giver sig selv du bliver max berørt under en tantra massage
  2. anerkendende ord – er måske mere det som ikke siges med ord. Det tunge åndedræt, de dybe suk fra modtager og giver. Nogle gange er ord overflødige for ordene ligger i sukket, åndedrættet og berøringen.
  3. tid til hinanden – der er tid sat af til dig, tid til at være sammen med et andet menneske som vil dig.
  4. gaver – en tantra massage er en gave du giver dig selv, men også en gave som massøren giver dig.
  5. tjenester – der bliver gjort noget for dig som du savner.

Selvfølgelig er en tantra massage rigtig meget kærlighedssprog 1 fysisk berøring, men for mig at se så indeholder den også de 4 andre sprog.

Du skulle prøve en tantra massage, så tror jeg at du vil give mig ret.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar