Der findes en bog der hedder de 5 kærlighedssprog skrevet af Gary Chapman, som jeg anbefaler til alle par og singler når vi taler om kærlighed og det at føle sig set, hørt forstået og elsket af et andet menneske.

Det er gået op for mig at når jeg siger at tantra massage er den største healer jeg kender så er det fordi at tantra energien møder ALLE 5 sprog gennem energiens nærvær, kærlighed og accept af dig som du er.


Hvad er seksuel energi? Er det den følelse vi får i kroppen når vi får lyst til et andet menneske, eller er det det du udløser når du får en orgasme?

Ja det er det også, men det jeg vil skrive lidt om er, hvordan du kan arbejde med at opbygge og cirkulere seksuel energi med dig selv.


Den svære orgasme
17.06.2018

Jeg møder ofte kvinder til sexolog samtaler eller tantra massage i min klinik, som fortæller mig at de enten meget få gange eller aldrig har haft en orgasme sammen med en mand eller ved onani. 

Når vi graver os ned i emnet under samtalerne, så ligger der ofte en uheldig første gangs oplevelse, et overgreb, skyld og skam i odragelsen, eller en overdrevet trang til kontrol bag de manglende orgasmer. 


Det vil nogen sikkert mene, men jeg er af en anden opfattelse.
Jeg mener du er tro mod dig selv! Og et menneske der er tro mod sig selv er ikke og kan ikke være utro mod andre.

Seksualitet handler ikke længere kun om seksualitet med andre, det er faktisk ved at blive den mindste del af seksualitet. Seksualitet har ændret sig historisk siden tidernes morgen, fordi den påvirkes af alt omkring os.


Hudsult er et nyt ord som desværre er kommet ind i det danske sprog, med desværre mener jeg ikke at ordet hudsult, ikke skulle eksistere. Nej med desværre mener jeg, at det er trist at vi er kommet der til hvor ordet er opstået.Hudsult betyder at vi hungrer efter nærværende berøring på vores hud.

Måske har fænomenet altid eksisteret, gennem generationer af forældre der ikke krammede deres børn eller hinanden, jeg ved det ikke. Men fakta er at flere og flere opsøger ”professionel” berøring som Cuddling eller tantra massage.
 


Kender du dine erogene zoner uden om og i din yoni?
En yoni massage kan hjælpe dig med at lærer dine erogene zoner at kende. Mange kvinder opsøger tantra massage med yoni massage for de har problemer at få orgasme, eller har smerter ved samleje. Min erfaring er at problemerne ofte kan forandres ved at du som kvinde lærer din yoni at kende gennem tantra massage.

 


Det spørgsmål er der mange der spørg mig om. Så det var måske relevant at skrive lidt om forskellen som jeg ser det.

Først så må jeg indrømme at tantra branchen er en broget branche og at man skal se sig godt for. Som nogle af mine klienter siger til mig når de fortæller om deres søgen efter en tantra massør, så er der flere lumre tantra hjemmesider (klienternes udsagn) end seriøse hjemmesider.


Når vi høre ordet tantra massage, tænker mange; "Det er da vist noget værre noget, har det ikke noget med sex at gøre??" Bemærkninger jeg ofte støder på. Hvis berøring af kroppen (hele kroppen) er lig med sex, så måske, men ordet sex og seksualitet bruges i flæng og er med til at forvirre begrebet tantra massage.Vi skal huske, at vores seksualitet har mange ansigter og former, og at seksualiteten er et menneskeligt eksistentielt råstof, som knytter sig til os, fra vi fødes, til vi dør. Det er vores verdenstilblivelse, som danner vores holdning til det, holdninger der ofte er forbundet med skyld, skam og flovhed. 

Ordet Tantra betyder; ”At udvide sin bevidsthed til frigørelse” Så tantra massage er via berøring at blive bevidst om sin krop og hvad den gemmer, og derigennem at frigøre krop, sind og sjæl.